S'Ateneu de Santa Margalida

Grup d'acció cultural

Mercadert Sa Virolla 2011

sateneu | 24 Juny, 2011 07:09

Mercadet d'intercanvi de Santa Margalida

sateneu | 21 Juny, 2011 09:59

enganxina

El mercadet d'intercanvi de Santa Margalida és un espai on es poden intercanviar objectes que ja no ens són necessaris però que, abans de llençar-los, els oferim per si poden ser útils a algú altre. Del que es tracta és d’intercanviar bens, productes de consum o fins i tot serveis personals sense requerir diners per fer efectiu l’intercanvi.

És interessant participar-hi pel simple plaer d’intercanviar, defugint posar un valor als objectes a intercanviar. Es tracta d’una activitat per a tots els públics, especialment didàctica per als infants, on el més important és evitar que els objectes encara útils esdevinguin residus. Abans de llençar res pensem si convé guardar-ho per al mercadet. Quan més objectes per intercanviar més possibilitats ens oferirà el mercadet.

Intercanviar és fer realitat un comerç sense diners, recuperant una forma oblidada d’economia amb molts avantatges ambientals, econòmics i socials.

ACCEDIR AL MERCADET D'INTERCANVIS DE SANTA MARGALIDA

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb