S'Ateneu de Santa Margalida

Grup d'acció cultural

Taller de cervesa - Primavera 2010

sateneu | 28 Juny, 2010 07:28

Com fer una bona cervesa casolana

5è Mercadet Sa Virolla

sateneu | 27 Juny, 2010 07:29

El proper dissabte, dia 3 de juliol, a partir de les 6 de s'horabaixa fins a les 12 de la nit, tindrà lloc el 5è Mercadet Sa Virolla a Santa Margalida.

Enguany, la iniciativa del mercadet està orientada cap a una fira nocturna on hi participi tot el poble juntament amb artesans, col·leccionistes, ONGs, grups musicals i d'animació. Proposem dintre de la dinàmica del mercadet, la recollida d'aliments per a recolzar la dura situació que estan passant moltes llars del poble. Els aliments recollits es lliuraran als serveis socials del municipi per tal que els gestionin directament.

Hi haurà també un espai on s'informarà sobre el “Banc del Temps” i la necessitat de la col·laboració desinteressada entre persones com alternativa a la crisi capitalista en la que estem immersos. També hi haurà un espai per a la memòria històrica on es mostrarà com moltes famílies mallorquines van haver d'emigrar cap a altres terres a la recerca d'unes condicions de vida més dignes, tal com ho han fet o ho estan fent en l'actualitat les persones nouvingudes.

El Mercadet Sa Virolla està organitzat per S'Ateneu de Santa Margalida que som un grup de persones que organitzem activitats culturals alternatives adreçades a tothom, sense exclusions, per tal d'enriquir les relacions socials i culturals de La Vila, Can Picafort i Son Serra de Marina.

a partir de les 6 de s'horabaixa

Carrer Constitució

Santa Margalida

… Vine i participa!!!

5è Mercadet Sa Virolla: un espai per a la solidaritat

sateneu | 26 Juny, 2010 06:32

5è Mercadet Sa Virolla

sateneu | 25 Juny, 2010 09:38

 
Powered by LifeType - Design by BalearWeb